Vraag jij je af of er meer is?
Ben je op zoek naar de zin van je leven? Wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!
Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Hoe werkt het?
De Alphacursus is gratis en wordt georganiseerd door de Evangeliegemeente Castricum. Alpha bestaat uit tien interactieve bijeenkomsten en een weekend waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof.
We beginnen de avond om 19:00 met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Om 21:30 sluiten we af.

Welkom!
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Alphacursus!
Ken je God al en gun je een ander om Hem ook te leren kennen, zet dan de stap om de ander uit te nodigen voor Alpha!

Alpha online
Afgelopen jaar hebben we een online Alpha georganiseerd, dit werd door de deelnemers zeer gewaardeerd! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer?
We starten in januari 2022.
Meer informatie: www.alpha-cursus.nl

Inschrijven? Mail naar: info@egcastricum.nl