Aanmelden

Jenny Appers, Willy Eusman

Naast alle cursussen in dit boekje, waarbij vooral woorden een grote rol spelen, is er ook de mogelijkheid om de woordeloze taal van muziek en dans te ervaren in de cursus Sacred Dance.

Sacred Dance is een meditatief gebeuren waarbij het gaat om de beleving van de dans, niet om de perfecte uitvoering ervan. De passen zijn eenvoudig en door iedereen mee te doen.

We dansen voornamelijk in kringvorm op klassieke-, religieuze-, folkloristische- of hedendaagse muziek. Soms uitbundig, vaak rustig en ingetogen, nu eens krachtig, dan weer teer.

De kringvorm, waarin ieder onmisbaar en gelijk is, kan een sterke verbondenheid geven terwijl je toch een uniek persoon blijft. Wij nodigen je uit om mee te doen op de 2e maandag in de maand.

Data maandagavond, 2014:  8 sept., 13 okt., 10 nov.,  8 dec. 2015: 12 jan., 9 febr., 9 mrt., 11 mei
Tijd 20 uur
Plaats De Schakel
Bijdrage € 6,- per avond
Nr. 15a In april vervalt de maandelijkse dansavond. Dan is op woensdagavond 1 april, in de Stille Week, de speciale “Passie/Pasen” dansavond – in de Maranathakerk.

Als afsluiting van het winterseizoen dansen we, bij goed weer, op woensdag 3 juni in de duinen. Om 19.15 uur verzamelen we ons dan achter het station Castricum. (Hiervoor apart aanmelden)

 

Jenny Appers Willy Eusman
0251-652729 0251-651035