Aanmelden

Achterom

achterom_150U kent ze vast nog wel, de versjes van vroeger uit uw kindertijd: ‘Jantjes zag eens pruimen hangen, oh als eieren zo groot,…’ of ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is … rood.’ Of de liedjes van school. Kind, iedereen is het geweest en neemt zijn kindertijd mee in het verdere leven. Met een veelheid aan herinneringen. Kinderen maken steeds weer deel uit van het leven. Generaties volgen elkaar op.

De muziek en poëziegroep ‘Achterom’ is daar naar op zoek gegaan en is ermee gaan spelen. Het kind, de kindertijd en het groter worden. En zo kwam spelenderwijs dit programma tot stand.

Vier mannen met liefde voor teksten en muziek. Jan Tulp (teksten, zang, gitaar en accordeon), Hans van der Laan (fluit, saxofoon en zang) Henk van Meegen (piano en teksten) Henk Engel (zang, teksten en gitaar).

Kom maar achterom, maar wanneer u liever heeft dat we gewoon bij de voordeur aanbellen is dat natuurlijk ook goed. Maar achterom is wel zo gemoedelijk. Je maakt even een praatje met elkaar, er is koffie en je vertelt elkaar een verhaal en zingt een lied aan de keukentafel, Kortom: je hebt het goed met elkaar. Daarom komen we het liefst achterom.

Datum: zondag 11 januari 2015
Plaats: Maranathakerk
Tijd: 15 uur

Bijdrage: collecte na afloop.