De Raad van Kerken Castricum nodigt u van harte uit voor “Kerst op het plein”.

Op zaterdag 17 december wordt om 20 uur op het plein voor de St. Pancratiuskerk in Castricum een groot Kerstevenement gehouden in de open lucht: ‘Kerst op het Plein’ m.m.v. de theatergroep van het Bonhoeffercollege. Leerlingen spelen het kerstverhaal Spel der Engelen waarin moderne korte theaterscènes worden verbeeld op een groot podium. Ook de muziek wordt verzorgd door leerlingen die deel uitmaken van de schoolband. In de theaterscènes komen actuele thema’s aan de orde. De theaterscènes hebben musicalachtige elementen en moderne popsongs maken eveneens deel uit van het spel.

Na het theaterstuk interviewt Hanneke Klinkert, voorzitter van de Raad van Kerken Castricum vluchtelingen die in Castricum een ‘thuis’ hebben gevonden. De avond wordt afgesloten door burgemeester Toon Mans. Kerst op het Plein is voor iedereen: jong en oud, gelovig of niet gelovig, kerkelijk of onkerkelijk. Wat betekent Kerst anno 2016 voor Castricummers? Daar gaat het om.

U bent van harte welkom op zaterdag 17 december om 20:00 uur op het plein voor de St. Pancratiuskerk; de toegang is gratis.

kerst_op_het_plein